Calendar - counter
Sponsored Links


Popular Links


List of Abbreviations

National Highways in India

States & Union Territories of India

Currency of All Countries

Calendar

Overview:

Sample Questions:

1. What day of the week on 17th june , 1998?
A. Wednesday B. Sunday
C. Monday D. Friday

Ans: A

2. The first republic day of the India was celebrated on 26th January,1950. It was
A. Sunday B. Monday
C. Thursday D. Friday

Ans: C

3. Find on which day 15th august1947 ?
A. Monday B. Tuesday
C. Friday D. Saturday

Ans: C

4. Find on which day jan 26th 1956 ?
A. Saturday B. Monday
C. Wednesday D. Thursday

Ans: D

5. Today is friday after 62 days,it will be:
A. Thursday B. Friday
C. Tuesday D. Monday

Ans: A

6. Find the day of the week on 25th december,1995?
A. Wednesay B. Monday
C. Tuesday D. Saturday

Ans: B

7. Jan 1, 1995 was a sunday.what day of the week lies on jan 1,1996?
A. Wednesday B. Monday
C. Sunday D. Tuesday

Ans: B

8. On 8th feb,1995 it wednesday. The day of the week on 8th feb,1994 was?
A. Tuesday B. Sunday
C. Thursday D. Wednesday

Ans: A

9. May 6,1993 was thursday.what day of the week was on may 6,1992 ?
A. Sunday B. Wednesday
C. Monday D. Tuesday

Ans: D

10. Jan 1, 1992 was wednesday. What day of the week was on jan 1,1993 ?
A. Monday B. Thursday
C. Saturday D. Friday

Ans: D

11. January 1,2004 was a thursday,what day of the week lies on jan ,2005?
A. Tuesday B. Sunday
C. Thursday D. Saturday

Ans: C

12. On 8th march,2005,wednesday falls what day of the week was it on 8th march,2004?
A. Saturday B. Monday
C. Sunday D. Tuesday

Ans: B

13. what was the day of the week on 19th september ,1986 ?
A. Monday B. Tuesday
C. Thursday D. Friday

Ans: D

14. On what dates of october,1994 did monday fall ?
A. 5, 12, 19, 26 B. 3, 10, 17, 24
C. 2,9, 16, 23 D. 4, 11, 18, 25

Ans: B

15. How many days are there from 2nd january 1995 to 15 th march,1995 ?
A. 65 days B. 75 days
C. 79 days D. 73 days

Ans: D

16. The year next to 1996 having the same calendar as that of 1996 is ?
A. 2011 B. 2001
C. 2003 D. 2005

Ans: B
17. The calendar for 1990 is same as for:
A. 2001 B. 2011
C. 1996 D. 1999

Ans: C

18. The day on 5th march of year is the same day on what date of the same year?
A. 2nd Dec. B. 5th Nov.
C. 1st Jul. D. 9th Oct.

Ans: B

 

 Click Here to Find Latest Jobs and Current Affairs

Updated: May 31, 2013 — 10:49 am

1 Comment

Add a Comment
  1. sir ,please send me a simple method to find the day for given date

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016. All Rights Reserved. WikiIND.com